FOKUS PÅ RO OG NÆRVÆR

Vores skønne telte

Alle vores telte er dejligt lyse og produceret i bæredygtigt bomuld med lækre trægulve. De kommer alle med sengetøj, badehåndklæder og badekåber. Teltets stole kan bruges inde og ude, hvis man f.eks. vil fange solen eller sidde ved sit eget bålfad. Rundt omkring på Lillero findes der ydermere flere bål pladser, hvor I kan nyde ilden og grille skumfiduser.

HYGGE PÅ LILLERO

Junior suite

Vores junior suiter er 15m2, men man skal ikke lade sig narre af ordet junior. Luksus og komfort er den samme i vores mindre telte som i de store. I disse telte kan man sove 2 personer i skønne kontinental dobbeltsenge.

Priser fra: 1.600 kr. /nat
(minimum 2 dage)
Inkl. morgenmad

Junior suite
KYS & KÆRLIGHED

Suite

 Lillero suiterne er vores store telte på hele 30m2. Disse telte har udover en stor kontinental dobbeltseng, også en ekstra afdeling med en lille dagligstue. Luksus og komfort er selvfølgelig i højsædet i disse telte.

Priser fra: 1.900 kr. /nat
(minimum 2 dage)
Inkl. morgenmad

Suite
NÆRVÆR & SAMVÆR

Familie suite

Lillero familie suiterne er vores store telte der i sommersæsonen byder velkommen til hele familien. Med samme luksus og komfort kan man med sine helt særlige nyde de store telte sammen og alle faciliteterne teltene byder på. I disse telte kan man sove op til 4 pers. i højsæsonen.

Højsæson 25/6 – 8/8-2021:
2 voksne & 2 børn.

(Kun børn 0-18 år på opredning – børn 0-3 år gratis) 

Priser fra: 2.300 kr. /nat
(minimum 2 dage)
Inklusiv morgenmad

Familie suite
Book ophold 2021
FOKUS PÅ RO OG NÆRVÆR

Junior suite

Vores junior suiter er 15m2, men man skal ikke lade sig narre af ordet junior. Luksus og komfort er den samme i vores mindre telte som i de store. I disse telte kan man sove 2 personer i lækre kontinental dobbeltsenge. Alle suiter har udsigt eller direkte adgang til vandet.

FOKUS PÅ HYGGE

Skovbrynet, junior suite

I dette hyggelige telt kan I efter dagens naturindtag nyde udsigten ud over Sejerøbugten fra teltet der ligger helt oppe i skovbrynet med den skønne natur der omringer teltet. Dette telt kommer med dobbeltseng med indbydende dyner/puder og lækkert sengetøj samt to bløde lænestole. Ydermere ligger der store badehåndklæder samt morgenkåber klar.

FOKUS PÅ HYGGE

Engen, junior suite

I dette skønne telt har man skoven i ryggen og vandet lige foran sig. Nyd aftenkaffen eller et lækkert glas vin på terrasen, efter en god gåtur i skoven. Dette telt kommer med en dobbeltseng med lækre dyner og indbydende sengetøj samt to gode stole, hvorfra man kan nyde udsigten – sammen. Ydermere ligger der store badehåndklæder samt morgenkåber klar.

FOKUS PÅ HYGGE

Nærvær, junior suite

I dette skønne telt har man skoven i ryggen og vandet lige foran sig. Nyd en drink eller aftenkaffen på teltets terrasse med udsigt til vandet. Dette telt kommer med en dobbeltseng med lækre dyner og indbydende sengetøj samt to gode stole, hvorfra man kan nyde udsigten – sammen. Ydermere ligger der store badehåndklæder samt morgenkåber klar.

FOKUS PÅ HYGGE

Roligheden, junior suite

I dette telt er der fuld fokus på at slappe af. Teltet ligger stort set for sig selv kun sammen med ét andet telt (Kærligheden) indhyllet af sin egen lille skov med egen sti ud til vandet. Nyd også bålet foran terrassen i ro og mag. Dette telt kommer med dobbeltseng med lækre dyner med crisp indbydende sengetøj samt to dejlige stole. Ydermere ligger der store badehåndklæder samt morgenkåber klar.

FOKUS PÅ HYGGE

GT, junior suite

I dette skønne telt er der fuld fokus på den blændende og direkte udsigt til vandet, og det anbefales at nyde denne med en god gin/tonic fra “Biksen”.  Dette telt kommer med dobbeltseng med lækre dyner/puder og indbydende sengetøj samt to dejlige lænestole. Ydermere ligger der store badehåndklæder samt morgenkåber klar.

FOKUS PÅ HYGGE

Kærligheden, junior suite

I dette skønne telt er man indhyldet af kærlighed og smukke planter og skov rundt om teltet med egen sti ud til vandet. Teltet ligger stort set for sig selv kun sammen med ét andet telt (Roligheden). Nyd også bålet foran terrassen i ro og mag. Dette telt kommer med en dobbeltseng med lækre dyner og indbydende sengetøj samt to gode stole. Ydermere ligger der store badehåndklæder samt morgenkåber klar.

FOKUS PÅ HYGGE

Lunden, junior suite

I dette skønne telt sover man tilbagetrukket i skoven, men med terrassen ude med fuld udsigt til vandet. Nyd naturens lyde blandet med havet. Dette telt kommer med en dobbeltseng med lækre dyner og indbydende sengetøj samt to gode stole, hvorfra man kan nyde udsigten – sammen. Ydermere ligger der store badehåndklæder samt morgenkåber klar.

FOKUS PÅ HYGGE

Stranden, junior suite

Dette telt ligger i aller første række med udsigt direkte ud over vandet så den smukke Sejrøbugt kan nydes uforstyrret. Dette telt kommer med dobbeltseng med lækre dyner/puder og indbydende sengetøj. Derudover er der to dejlige lænestole hvor I inde fra teltet eller ude på terrassen, kan nyde den fantastiske udsigt. Ydermere ligger der store badehåndklæder samt morgenkåber klar.

Book ophold 2021
FOKUS PÅ RO OG NÆRVÆR

Suite

 Lillero suiterne er vores store telte på hele 30m2. Disse telte har udover en stor dobbeltseng, også en ekstra afdeling med en lille dagligstue. Luksus og komfort er selvfølgelig i højsædet i disse telte.

KYS & KÆRLIGHED

Kalaha, suite

Dette skønne telt har alt hvad man kan drømme om, hvis man vil nyde hav, bål og sauna og kunne vælge imellem en masse forskellige brætspil til aftenhyggen. Dette telt kommer med en stor dobbeltseng med lækre dyner, indbydende sengetøj samt store badehåndklæder og morgenkåber. Derudover er der en daybed samt to bløde lænestole.  

KYS & KÆRLIGHED

Solkrogen, suite

Dette vidunderlige telt ligger i første række med den ene side helt tæt på skoven, hvor eftermiddags- og aftensolen har rig mulighed for at ramme jeres terrasse. I dette telt kan man være sig selv som familie/par ude ved den private bålplads. Dette telt kommer med en stor dobbeltseng med lækre dyner, indbydende sengetøj samt store badehåndklæder og morgenkåber. Derudover er der en daybed samt to bløde lænestole.

Book ophold 2021
NÆRVÆR & SAMVÆR

Familie suite

Familie suiterne er vores store telte der i sommersæsonen byder velkommen til hele familien. Med samme luksus og komfort kan man med sine helt særlige nyde de store telte sammen og alle faciliteterne teltene byder på. I disse telte kan man sove op til 4 pers. i højsæsonen.

NÆRVÆR & SAMVÆR

Kalaha familie suite

Dette skønne telt har alt hvad man kan drømme om, hvis man vil nyde hav, bål og sauna og kunne vælge imellem en masse forskellige brætspil til aftenhyggen. Dette telt kommer med en stor dobbeltseng med lækre dyner, indbydende sengetøj samt store badehåndklæder og morgenkåber. Derudover er der en daybed samt to bløde lænestole. Daybed kan redes op til to børn i højsæsonen.

NÆRVÆR & SAMVÆR

Solkrogen familie suite

Dette vidunderlige telt ligger i første række med den ene side helt tæt på skoven, hvor eftermiddags- og aftensolen har rig mulighed for at ramme jeres terrasse. I dette telt har man rig mulighed for at være sig selv som familie/par ude ved den private bålplads. Dette telt kommer med en stor dobbeltseng med lækre dyner, indbydende sengetøj samt store badehåndklæder og morgenkåber. Derudover er der en daybed samt to bløde lænestole. Daybed kan redes op til to børn i højsæsonen.

Book ophold 2021

Direkte på stranden

Tænk, at man på under 100 skridt fra teltet kan stå med fødderne i vandkanten i Sejerøbugten.

Lokale råvarer

Odsherred har et af Danmarks bedste køleskabe. Vi stræber altid efter, at vores ingredienser er så lokale som muligt.

Privat sauna

At kunne sidde i vores panorama-sauna med udsigt over havet er en gave fra os til jer.