ET HELT SÆRLIGT STED

Om Lillero

Om Lillero

Lillero ligger på den skønneste lille plet på 1,5 hk lige ud til stranden, man kan følge Sejerøbugten hele vejen rundt langs stranden, hvis man vil gå en lang tur. Vi har også Høve skov i baghaven, hvor der er kuperede stisystemer på den såkaldte “hjertestien”. Alt i alt ligger vi et super skønt sted i Odsherred, med yderligere mange smukke ting i nærheden man kan besøge. Så kom og bo under stjernerne, få mad lavet over bål og tag en skøn saunatur efter et bad i havet.

Vi er en familie på 4 der siden 2018 har gået med en drøm i maven om at lave Lillero. Vores drive har hele tiden været med fokus på, at vi vil servicere folk på den bedste mulige måde på det smukkeste sted muligt. Vi synes nu selv at målet er nået og vi glæder os helt vildt til at få besøg. Vi står klar!

Samarbejdspartnere

På Lillero prioriterer vi samarbejdet med lokale leverandører og forsøger hele tiden at anvende de råvarer, årstiden byder på.

Der vil derfor altid være retter på menukortet baseret på lokale råvarer.

Leverandører/partnere vi allerede har ingået samarbejde med er:

Vindmøller laver klimavenlig energi på Lillero

Vi har masser af vind i Danmark, og det skal vi udnytte. Vindkraften er nemlig en af de energikilder, der giver det mindste klimaaftryk. Samtidig er vind en vedvarende naturressource, der ikke slipper op.

Vindkraft udleder meget lidt CO2

Vindkraft er en klimavenlig energikilde, fordi påvirkningerne fra vindmøller er midlertidige i forhold til påvirkningerne fra andre energikilder. Afbrænding af kul, olie og gas påvirker klimaet og resulterer i klimaforandringer, som vil forandre vilkårene drastisk for både natur og mennesker.

Leverandører/partnere:

Direkte på stranden

Tænk, at man på 200 skridt fra teltet kan stå med fødderne i vandkanten i Sejerøbugten.

Lokale råvarer

Odsherred har et af Danmarks bedste køleskabe. Vi stræber altid efter, at vores ingredienser er så lokale som muligt.

Privat sauna

At kunne sidde i vores panorama-sauna med udsigt over havet er en gave fra os til jer.

SOV UNDER STJERNERNE

Overnatning

 En stor del af oplevelsen af at være på Lillero, er helt sikkert at sove i vores store luksustelte med kun et stykke canvas mellem dig og stjernerne. Vi har forskellige størrelser og faciliteter i hver telt, der gør oplevelsen unik. Brug 5 minutter og læs dem alle igennem for at finde dit perfekte telt.

LÆS MERE OM VORES SKØNNE TELTE
SÅ ER DER MADRO

Mad på bål

At lave mad udenfor giver en følelse af frihed der ikke er til at forklare. At kunne spise sin mad, mens man kigger henover bålet og ud på vandet samtidig med at alle sanserne vågner er det MADRO handler om. Oplevelsen af at vække kroppen til live mens man spiser sin mad i naturen er den perfekte kombination for os.

LÆS MERE OM MADRO