OPLEV DEN SKØNNE MAD

Madro byder på en afslappet middagsoplevelse med en kreativ menu, der veksler fra dag til dag. Chefkok Mathew Parker har skabt et koncept, der er baseret på lokale råvarer, grøntsager og kød af høj kvalitet, serveret “family style”, så hele bordet kan dele og smage med og få en nuanceret oplevelse. Den økologiske mad og naturvinen reflekterer på bedste vis Lillero’s enestående beliggenhed og smukke rammer, og måltiderne bliver serveret uformelt og indbydende. Betjeningen er afslappet, personlig og professionel – og vi glæder os alle sammen så meget til at byde jer velkommen denne sommer!

Menupris: 5-7 retter 450,- / børnetallerken 150,- 

Åbningstider:
SÆSONEN 2020 ER LUKKET – VI SES DEN 28. APRIL 2021

SOV UNDER STJERNERNE

Overnatning

 En stor del af oplevelsen af at være på Lillero, er helt sikkert at sove i vores store luksustelte med kun et stykke canvas mellem dig og stjernerne. Vi har forskellige størrelser og faciliteter i hver telt, der gør oplevelsen unik. Brug 5 minutter og læs dem alle igennem for at finde dit perfekte telt.

LÆS MERE OM VORES SKØNNE TELTE
SÅ ER DER MADRO

Mad på bål

At lave mad udenfor giver en følelse af frihed der ikke er til at forklare. At kunne spise sin mad, mens man kigger henover bålet og ud på vandet samtidig med at alle sanserne vågner er det MADRO handler om. Oplevelsen af at vække kroppen til live mens man spiser sin mad i naturen er den perfekte kombination for os.

LÆS MERE OM MADRO